Over ons

Vertrouwen en openheid zijn de drijfveren van Autobedrijf Van Willegen Andel. Sinds 1955 staan we garant voor kwaliteit, service en vakmanschap. Van Willegen Andel is een echt familiebedrijf en opgericht door Anton Van Willegen. Inmiddels staat alweer de derde generatie van de familie Van Willegen aan het roer!

Historie
Het bedrijf is in 1955 opgericht door Anton Van Willegen en is later door zijn zoon, Teus, overgenomen. Inmiddels staat de derde generatie van het familiebedrijf aan het stuur. Het bedrijf wordt momenteel gerund Edwin Van Willegen, de zoon van Teus.

Dit betekent niet dat Teus niet meer actief is binnen het bedrijf. Hij is nog elke dag in de weer en ook zijn echtgenote, Ria, is werkzaam binnen ons gemoedelijke en hardwerkende familiebedrijf.

Team Autobedrijf Van Willegen Andel

Het enthousiaste team van Autobedrijf Van Willegen Andel

Mazda & Hyundai specialist
Autobedrijf van Willegen Andel is Mazda & Hyundai Specialist. Dat betekent dat u voor al uw onderhoud aan uw Mazda of Hyundai bij ons terecht kan.

Onze garage is gespecialiseerd in Mazda en Hyundai. Daarom beschikken we voor het onderhoud aan uw Mazda of Hyundai over een uitgebreide lijst van diverse controlepunten. Natuurlijk hebben wij de nieuwste apparatuur voor uw auto klaar staan. Onze gekwalificeerde monteurs kunnen snel en efficiënt problemen vaststellen en die efficiënt voor u oplossen. Zo is uw auto altijd in de juiste handen.

CarProf
Autobedrijf van Willegen Andel is een CarProf garage voor alle merken. Als CarProf bieden wij u op de eerste plaats kwaliteit en zekerheid. Met heldere offertes, perfecte service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie leveren we u een eersteklas ervaring. Zonder verrassingen. Ook niet in een later stadium, want als CarProf klant krijgt u twee jaar internationale garantie op onderdelen en reparaties. Dat is uniek voor garagebedrijven, en daarom is Autobedrijf van Willegen Andel een CarProf garage. Wij bieden u net die extra service.

Carprof Andel