Showroom

Bij Autobedrijf van Willegen ontvangt u altijd een eerlijk advies bij de aankoop van een occasion. Wij helpen u dan ook graag bij het oriënteren en het kiezen van uw nieuwe voertuig.

Wij hebben altijd meerdere gebruikte auto’s te koop staan. Dit aanbod wordt regelmatig ververst. Kom gerust eens langs om te kijken naar ons actuele aanbod of voor het maken van een proefrit. Wilt u meer weten over de aanschaf van een occasion? Neem contact met ons op!

Zoekopdrachten
Staat uw droomauto niet in ons huidige aanbod? Geef uw wensen bij ons aan en wij gaan graag voor u op zoek! Wij nemen het zoeken voor u uit handen en u bent ervan verzekerd dat u een goede auto koopt.

Kentekenloket
Van Willegen Andel is een officieel erkend Kentekenloket. Dit betekent dat u bij ons kentekens op uw naam kunt zetten. Dus heeft u een auto gekocht van een particulier? Dan kunt u deze overschrijven bij ons. U hoeft hier dus niet, zoals vroeger, voor naar het postkantoor. U kunt altijd bij ons binnenlopen om uw nieuwe auto, scooter of ander voertuig op kenteken over te schrijven.

Showroom Van Willegen Andel